Pëllumb Pipero është tashmë një figurë e njohur dhe shumë e dashur nga të gjithë shqiptarët, pasi është është bërë zëri i të gjithë mjekëve që punojnë pa pushim.

Mbrëmjen e djeshme mjeku është i ftuar në  emisionin “Zonë e lirë” ku është përballur me një surprizë shumë të bukur.

Moderatori Arjan Çani i ka treguar një këngë të disa fëmijëve shqiptarë dedikuar mjekëve dhe ai nuk i ka mbajtur dot lòtët.

I have tears in my eyes', doctor Pëllumb Pipero is thrilled live ...

“Më kuptoni ju lutem. I kam sytë në lot. Është një suprizë shumë e këndshme që nuk mund ta përjetojë asnjëri përveç mjekëve që përballen me vìrusin çdo ditë. I falënderoj shumë fëmijët. Padyshim kjo këngë u shkon të gjithë mjekëve që luftojnë çdo ditë me këtë sémundje”- u shpreh Pipero.

Mjeku trrgoi se është optimist për situatën në Shqipëri, megjithatë u bën thirrje të gjithëve për të respektuar masat.

Pasi kjo është e vetmja mënyra për të shpëtuar nga koronavìrusi.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!