Këngëtarja e njohur Fifi ka treguar shpesh për një dashuri të pamundur dhe për një djalë misterioz, por asnjëherë nuk ka dashur të zbulojë më shumë.

 Këtë herë në një intervistë përballë moderatorit Ardit Gjebrea, Fifi ka thënë se është kokë e këmbë e dashuruar me një djalë, por emrin e tij nuk do ta thotë kurrë.

Ndër të tjera ajo tregoi dhe planet për dasëm, dhe u shpreh se do të jetë një dasëm siç e thotë tradita shqiptare.

Fifi: Po jam shumë vallai. Këtë pyetje nuk duhet të ma bëni se tani më prishet gjumi.

Filloreta Raçi (Fifi)

Ardit Gjebrea: Me kë je e dashururar?

Fifi: Jam e dashuruar kokë e këmbë me një djalë, të cilin kam vendosur të ms e tregojë emrin kurrë në jetën time.

Ardit Gjebrea: Po një ditë do ta marrim vesh apo jo?

Fifi: Po neë duhet të dalë ndonjëhere del.

Ardit Gjebrea: Po nëse do ketë mend në kokë që të të meritojë.

It's VIP, but Fifi travels by bus: I do not like diva

Fifi: Ai mend në kokë ka por….

Ardit Gjebrea: Ti dasmën do ta bësh në Prishinë apo në Tiranë?

Fifi: Duhet ta shoh, se akoma se kam vendosur.

Ardit Gjebra: Sa ditë do të bësh dasëm?

Fifi: Do ta bëj siç e thotë tradita shqiptare, një javë dasëm.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!