Që nga lansimi i projektit të fundit ku i bëri diss Noizyt, Fero po vazhdon ende me thùmbime.

Reperi kësaj radhe nuk ka veçuar ndonjë emër duke përgjithësuar kështu artistët që bëjnë muzikë rap.

The new song is making fun, but the moderator inspired Fero to ...

Në një shkrim të bërë ai thotë se muzika e tyre mund të dëgjohet vetëm në autobus, shkruan GazetaBlic.

“E dini, gjëja që e dua më së shumti në këtë rep është nëse dikush i madh në Amerikë ka rastin ta dëgjojë albumin tim. Kushdo që është ai person, ai do ta ndjejë që personi që po e dëgjon është më i mirë se ai. Dhe unë me krenari mund ta publikoj albumin e ri vetëm për dëgjuesit e vërtetë. Por, këta të tjerët ‘rap selaqki’ munden me krenari t’i lëshojnë këngët e tyre nëpër autobusa e komba”, shkruan Fero.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!