Elita, Gjiko dhe Zëri janë duke i kaluar së bashku këto ditë izolimi dhe i shohim shpesh të postojnë foto dhe video nga qëndrimi së bashku në shtëpi.

Këtë herë Elita ka sjellë një video shumë gazmore të Zërit i cili ka hapur dollapin e ushqimeve dhe ka marrë që aty një pako me pluhur pureje, shkruan ArkivaNews.

Pasi e ka hapur dhe e ka shpërndarë të gjithën përtokë, luan i lumtur me të, duke e shpërndarë gjithandej.

Ndërsa Elita i thotë vogëlushit se çfarë është duke bërë, ai ngre kokën dhe buzëqesh në një mënyrë shumë të pafajshme dhe vazhdon të luajë me pluhurin që ka shpërndarë gjithandej nëpër dysheme.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!