Ermal Mamaqi vendosi disa ditë më parë që në mungesë të bërberit ti qethë flokët tullë.

Mirëpo duke parë rezultatin tek vetja, dëshiron që të sfidojë edhe personazhe të tjerë të njohur që të bëjnë si ai.

Me anë të një videoje të postuar në ‘instagram’ ai fton fansat e tij që të votojnë nëse duan që ta shohin doktorin e vipave duke qethur flokët live.

Në këtë video humoristike, ajo që të bie në sy është portreti i doktorit në fund të videos.

Atij i janë rritur aq shumë flokët saqë është detyruar ti bëjë dy bishtaleca dhe as që e imagjinoni se si duket, shkruan Arkiva News.

Gjithsesi për të parë nëse doktori do të qethet tullë apo jo, duhet të presim orën 22:00, kur ai do të dalë live për të qethur ose jo flokët.

https://www.instagram.com/p/B-zPNwrDfNa

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!