Këto ditë të izolimit kanë qenë më të vështira për femrat, të cilat përveç fëmijëve duhet të kujdesen edhe për shtëpinë.

Kështu ka ndodhur me Eminën, e cila ka vendosur të pastrojë garazhun pasi ia ka kërkuar bashkëshorti. Në një video ku shfaqer duke pastruar, Emina shkruan:

Emina Cunmulaj tells everything about Sam: How did they get ...

“Burri im më kërkoi të pastroja garazhin. A je i lumtur shpirt, kështu të pëlqen? Gruja shqiptare se askush tjetër”.

Emina e ka marrë me sportivitet këtë situatë dhe nuk e ka kaluar pa humor, ashtu siç bën gjithmonë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!