Alban Skënderaj është pa dyshim një nga këngëtarët më të dashur në vend.

Në fillimet e tij, përveçse për talentin këngëtari ra në sy edhe për pamjen tërheqëse e flokët e gjatë.

Me sa duket, karantina prej javësh ka bërë që Albani t’i rikthehet sërish këtij ‘look-u’, edhe pse jo më dëshirën e tij.

Alban Skenderaj nga karantina: Çfarë s'do jepja për një … | Gazeta ...

Ai ka publikuar një foto ku shfaqet me flokët e gjatë dhe shkruan se është rikthyer me pahir në 2005.

“Thuaj të vërtetën, çfarë s’do jepje për një berber/parukier”, shkruan Albani.

Edhe pse këngëtari nuk e preferon këtë pamje të tij, me siguri të shumtë janë ata që janë bërë nostalgjikë.

Alban Skenderaj në “hall” i mbyllur në karantinë: Çfarë nuk do ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!