Loredana Zefi e Mozzik ka një kohë që i kanë ndarë rrugēt.

Mirëpo ata gjithmonë do t’i mbajë në kontakt vajza e tyre Hana dhe këtë na e kanë treguar sa herë iu është dhënë mundësia.

Në këto ditë izolimi, Mozzik ndodhet në Kosovë, ndërsa Loredana në Zvicër. Por për të mos e ndjerë shumë mungesën e vajzës, siç duket reperja e talentuar i dërgon video e foto ish-partnerit të saj.Siç mund të kuptohet, këtë video ia ka dërguar Loredana pasi vajza mban veshur të njejtat rroba që ka në këtë foto të postuar nga e ëma e saj.

Pasi ka publikuar një kolazh fotosh me vajzën e tij kur ishte më e vogël, Mozzik ka ndàrë me ndjekësit në Instagram një video të Hanës duke thënë “babi”.

Siç mund të kuptohet, këtë video ia ka dërguar Loredana pasi vajza mban veshur të njejtat rroba që ka në këtë foto të postuar nga e ëma e saj.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!