Aktorja portugeze, Giovanna Antonelli, e njohur si “Zhade” nga filmi “Kloni” ka hapur së fundmi një argjendari , e quajtur “Rommanel”, e cila gjendet edhe online.

Si imazh, aktorja ka preferuar të jenë fëmijët e saj, djali dhe vajzat binjake. Nga foto duken qartë që fëmijët dhe “Zhade” kanë vendosur aksesorë të ndryshëm.

Kujtojmë se djalin, aktorja e ka nga martesa me Murilio Benicio-s, i cili luante rolin e Lukasit tek “Kloni”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!