Majlinda Bregu dhe e bija Kejda kanë pasur gjithmonë një marrëdhënie shumë të mirë nënë e bijë.

Ato i kemi parë shpesh së bashku edhe në rrjetet sociale ku postojnë herë pas herë edhe foto së bashku.

Në kohën kur e gjithë bota është paralizuar prej Koronavìrus duket se edhe Majlinda ka marrë të gjitha masat për të shmangur pérhapjen.

E bija ka treguar me një video të ëmën që pasi ka pastruar çdo cep të shtëpisë me alkòòl, tashmë është shtrirë në divan për t’u çlodhur.

Bashkë me Majlindën, Kejda ka tregura edhe një cep të shtëpisë moderne, të areduar me shije, ku mbizotëron ngjyra e bardhë.

Ndërkaq Majlinda, nuk ka nguruar ti kthejë përgjigje së bijës, duke i thënë me humor se ka mbetur ende alkòòl dhe se nesër është rradha e saj për punët.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!