Një grua në Paraguai pësoi trònditjen më të madhe të jetës kur siç raportohet u zgjua në një qese për kùfoma pasi ishte shpallur e vdékur. Gladys Rodríguez Duarte për pak do të kishte shërbesën fùnerale pasi familja e saj ishte informuar për vdékjen.

Gruaja e martuar edhe me fëmijë kishte shkuar në klinikën San Fernando të qytetit Coronel Oviedo, sepse kishte tension të lartë të gjàkut.

Por rreth dy orë pas ardhjes së saj në klinikë, një doktor i kishte konfirmuar vdékjen e saj bashkëshortit Maximino Duarte Ferreira dhe të bijës Sandra Duarte.

Sipas raportimeve, zonja Rodríguez Duarte kishte ardhur në klinikë rreth orës 9.30 dhe oshte vizituar nga Dr Heriberto Vera, i cili e kishte shpallur atë të vdékur në orën 11.20. Policia tha se ajo ishte gjithashtu vuante nga kànceri në vezore.

Ajo më pas është transportuar për në një agjensi fùnerale ku është vënë re se qesja po lëvizte dhe nuk kishim të bënim më një vìktimë.

Bashkëshorti i saj tha për mediat paraguaiane: “Dr Vera besonte se ajo kishte vdékur dhe na e dha ashtu të zhveshur, si një kafshë, me një çertifikatë vdékjeje. Ai as nuk u përpoq ta shpëtonte. Ne kishim besim te ai prandaj shkuam atje, por ata ndërprenë gjithçka dhe e dërguan në shtëpinë e fùneralit”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!