Të gjithë kemi një ose më shumë sozi në të gjithë botën dhe në disa raste sozia mund të jetë kopja identike të paktën në pamje.

Kështu ka ndodhur edhe me këngëtaren Jennifer Lopez e cila ka zbuluar kopjen e saj.

Bëhet fjalë për 28 vjeçaren Janice Garay e cila është një bodybuilder e famshme.

Nëse do të shohim dy foto të tyre ngjitur me njëra tjetrën jemi të bindur që nuk do dallohen aspak nga njëra tjetra, pavarësisht diferencës së madhe në moshë, raporton Arkiva News.

Janice jeton në Texas dhe thotë se në shumë raste e ndalin në rrugë, pasi e ngatërrojnë me Jennifer Lopez.

Ajo ka të njëjtën fytyrë të Jennifer, flokë të gjata me të njëjtën ngjyrë, të njëjtat tipare dhe është realisht e vështirë ti dallosh nga njëra tjetra.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!