Së fundmi videoja e aktorit të njohur Ezra Miller është duke bërë xhiron e rrjetit.

Një fans ka arritur të regjistrojë një ngjarje të tùrpshme të aktorit duke u zënë me një fanse.

Nga videoja nuk kuptohet se çfarë ka ndodhur me saktësi para përléshjes, por dëgjohen fjalët e aktorit i cili thotë: “Oh ti dëshiron të përléshesh?”.

https://twitter.com/Hood_Vampire/status/1246880508644114438?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1246880508644114438&ref_url=https%3A%2F%2Ficonstyle.al%2Fvideoja-qe-po-ben-xhiron-e-rrjetit-aktori-i-njohur-kap-fansen-per-fyti-dhe-e-perplas-ne-toke%2F

Dhe pas këtyre fjalëve ka ndodhur e gjitha. Aktori e ka kapur fansen për fyti dhe më pas e ka përplàsur në tokë.

Njerëzit që ishin aty kanë téntuar t’i ndajnë dhe mësohet se pas kësaj ka ardhur edhe polìcia.

Aktori është shoqëruar për në komìsariat dhe pritet që të merret një vendim për të.

https://www.youtube.com/watch?v=S375vp8i1TM&feature=emb_title

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!