Ata janë një shofer autobusi i një fasonerie 62-vjeç dhe gruaja e tij, banues në lagjen “5 maji”.

Sipas “Dosja.al”, kjo e fundit është dërguar në spitalin Infektiv, pasi gjendja e saj shëndetësore nuk është e mirë.

Burri ndërkohë dyshohet se është inféktuat te fasoneria, ndërsa nuk ka bashkëpunuar me autoritetet për të treguar personat e kontaktit.VIDEO/ Si u zgjerua harta nga dje, qytetet që ka prekur ...

Numri i të prékurve në Elbasan me dy rastet e reja, ka shkuar në 18.

Në këtë qytet vatër inféksioni konsiderohet restoranti pranë gjykatës, i cili ka qëndruar hapur gjatë periudhës së epidemisë.

Numri i të ékurve në vendin tonë ka shkuar në 634 dhe për fat të keq ditën e djeshme u shënua edhe vìktima e 27.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!