Karantina nuk është e keqe, nëse secili fokusohemi tek gjërat që duam e janë të rëndësishme.

Në këtë kontekst kur e gjithë familja është bashkë krijohen kujtimet më të mira.

Këngëtaret shqiptare bëjnë festë në karantinë - Privé - Faqja Zyrtare

E padyshim që mbrëmja e së shtunës do të mbahet mend për këngëtaret Adelina dhe Vjosa Emini të cilat organizuan në shtëpi një mbrëmje salsa.

E në këto raste pamjet flasin më shumë se fjalët./Prive.al

https://www.instagram.com/p/B_IoPEKn_KE/

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!