Këngëtarja dhe modelja bukuroshe, Afërdita Dreshaj, është gjithmonë në qendër të vëmendjes për shkàk të jetës private.

Partneri i saj Jakub Kindl është çek, ndërsa bashkë janë njohur në SHBA.

Por në të ardhmen çfarë gjuhësh do i mësojë Afërdita fëmijëve?

Within the luxurious house of Afërdita Dreshaj and Jakub Kindl

Këngëtarja është pyetur nga fansat dhe nuk ka hezituar të përgjigjet menjëherë.

Ajo përgjigjet me siguri se do ja mësojë të tre gjuhët, shqipen, anglishten dhe gjuhën çeke dhe çfarë të duan ata.

Afërdita e ka shprehur dëshirën për t’u bërë nënë në të ardhmen, megjithatë momentalisht po shijon martesën e saj me partnerin Jakub.

Afërdita Dreshaj: Me bashkëshortin fëmijëve do t'i mësojmë të ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!