“Yedinci Kogustaki Mucize” ose në shqip “Mrekullia në qelinë e 7”, është një prodhim turk për të cilin po flasin të gjithë kohët e fundit.

Suksesi nuk ka ardhur më kot, pasi ky film tregon një histori shumë prékëse të një babai të sémurë me vajzën e tij.

E vërteta e filmit turk 'Yedinci Kogustaki Mucize' – Lapsi.al

Ky film është renditur ndër më të shikuarit këto ditë vetëizolimi dhe është ndjékur jo vetëm në Turqi, por në shumë shtete të botës duke qenë se është pjesë e Netflix.

Por çfarë fshihet pas këtij filmi? A është histori e vërtetë? Filmi nuk është bazuar në një histori të vërtetë, por në versionin origjinal Korean që mban të njëjtin titull.

Në role kryesore luajnë aktori shumë i njohur për publikun Aras Bulut Iynemli i cili luan rolin e Memos, një person me çrregullime mendore dhe aktorja Nisa Sofiya Aksongu e cila luan rolin e Ova-s, vajza e Memos. Ova dhe Memo bëjnë një jetë normale pavarësisht çrregullimit të Memos.

Filmi turk i Netflix, “7. Kogustaki Mucize” për të cilin të gjithë ...

Një aksìdent ndryshon jetën e tyre. Një vajzë e vogël gòdet kokën në një shkëmb dhe vdés. Pranë saj gjendet Memo dhe faji i mbetet atij. Memo futet në bùrg ndërsa vajza e tij e vogël përpiqet të gjejë dëshmitarë për ta liruar të atin nga bùrgu.

Memo fillimisht keqtrajtohet në bùrg por kur të bùrgosurit kuptojnë se ai ka çrregullime mendore vendosin ta ndihmojnë. Ata bëjnë një plan që Memo të dalë nga bùrgu dhe të ribashkohet me vajzën e tij. Filmin mund ta ndiqni edhe me titra shqip duke kërkuar “Mrekullia në qelinë e 7”. 

'Yedinci Koğuştaki Mucize' filminin klibi yayınlandı

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!