Reperja e famshme, Cardi B ka zbuluar me anë të një fotoje se është shtruar me urgjéncë në spìtal.

Ajo shfaqej e shtrirë në shtratin e spìtalt dhe tregoi se vùante nga dhìmbja në stomak prej katër ditësh.

Cardi B shtrohet në spital me dhimbje të forta stomaku mes ...

“Sinqerisht, sepse kam pasur disa probleme vërtet të këqìja në stomak për katër ditë, shkova në urgjéncë mbrëmë. Tani po ndjehem më mirë, shpresoj se nesër nuk do të ndiej më dhìmbje”.

Edhe pse bota është e mbérthyer nga pandemia e Koronavìrusit, nuk mendohet se gjendja e Cardi B ka të bëjë me këtë situatë.

Në mes të panikut për koronavirusin, Cardi B shtrohet me urgjencë ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!