Propozime të shumta për filma kanë qenë këtë periudhë e vëmendje kanë marrë ato që kanë emocionale të krijuara nga kinematografia turke.

Pas “Mrekullia në qelìnë numër shtatë” dhe “Annem” që i sugjeruam ditë më parë, është një tjetër që nuk duhet lënë pa e parë. Fjala është për “Ayla: Vajza e lùftës” e cila është e bazuar në ngjarje të vërtetë.

Fabula e saj është e përqendruar fillimisht në lùftën e dytë botërore, ku forcat ushtàrake turke shkojnë për të ndihmuar në Korenë e Jugut, por atje një ushtàr gjen një vajzë në fushëbetejë, prindërit e së cilës janë vràrë.Turkish movie Ayla released in South Korea

Pasi e shpëton, mes tyre krijohet një raport babë e bijë, por që rrethanat janë të pamundura për një relacion normal.

Sylejmani gjendet mes dy zgjedhjesh, të qëndruarit me Aylën apo të kthehesh në atdhe ku e pret e dashura për tu fejuar.

Një skenar marrë nga jeta reale që do t’iu bëj të shpértheni në lòt nga momentet tejet të ndjeshme.

https://www.youtube.com/watch?v=4ES9QF8_I3g

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!