Prej datës 9 mars mjekët në Spìtalin Inféktiv janë duke u përballur me një situatë të vështirë.

Ndonëse koronavìrusi është kërcënim për të gjithë mjekët dhe inférmierët që ndodhen në vijen e parë të lùftës po përjetojnë momente të frikshme.

Prej javësh ata nuk takojnë familjarët e tyre dhe mbajnë distancë, pasi ekziston frika e inféktimit në spitalein ku punoj dhe t’jua kalojnë të afërmve të tyre.

Mesazhet që na prekën të gjithëve: Ardit Gjebrea surprizoi mjekët ...

Në këto ditë kur ata fokusin më të madh e kanë tek pacientët me COVID-19, Ardit Gjebrea u ka marrë pak kohë për t’i surprizuar në mënyrën më emocionuese të mundshme.

Ai i thirri të gjithë tek oborri i spitalit dhe u përcolli mesazhet e familjarëve të tyre.

https://www.instagram.com/p/B_Kqt5AnnH5

Të emocionuar, mjekët nuk i mbajtën lotët dhe teksa shihnin fëmijët dhe prindërit e tyre ata u përlotën.

Emocionet i përcollën edhe tek ne që i shihnim nga ekranit dhe bashkë me ta duartrokitëm për sakrificën e madhe.

Në fund të gjithë uruan që sa më shpejt t’i kthehemi normalitetit me shpresën që këtë lùfte do e fitojmë.

https://www.instagram.com/p/B_Ko2tgnIKc

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!