Teksa emergjenca e Covid-19 i ka mbyllur të gjithë në shtëpi dhe po përpiqemi të parandalojmë sa më shumë përhapjen e këtij vìrusi, duket se ka persona që nuk po e përjetojnë edhe aq mirë këtë ìzolìm.

Të shumtë janë ata që në rrethana të tilla përballen me strésin, siç i ka ndodhur edhe modeles Arbenita Ismajli.

Arbenita ka ndàrë në InstaStory pàsojat e karantinës, të treguara në fytyrën e saj.

Pin by Nix Kubrick on Arbenita Ismajli (Albania) | Bikinis ...

Fytyra e modeles ka nisur të mbushet me akne, që ka gjasa të jenë për shkak të strésit të kaluar në këtë situatë.

Arbenita duket e mérzitur për këtë fakt, teksa tregon se nuk e kupton se ç’po ndodh me fytyrën e saj.

ARBENITA ISMAJLI - The Industry Model MGMT

“S’e di çfarë po i ndodh lëkurës time tani”- shkruan modelja krahas videos ku tregon një plan të qartë të fytyrës.

Jemi të bindur se Arbenita nuk është e vetmja që po e kalon diçka të tillë.

Po ju keni përjetime të ngjashme për shkak të pandemisë Covid-19?

ARBENITA ISMAJLI - The Industry Model MGMT

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!