Ana Lika në një intervistë  me Skype në Pop Culture, ka treguar shumë detaje nga jeta saj personale.  Ajo është bërë pjesë e lojës së Dojna Memës, ku i është kërkuar që plotësonte disa fjali.

“Unë ndihem shumë séksi ku i hip kalit. Nuk i kam hipur kurrë kalit në jetën time (qesh). Ajo që njerëzit nuk dinë për mua është se jam shumë llafazane, apo duket jo? Kur shkoj të bëj pazar, vdés të ble karrota. Kur kam qenë tap për herë të fundit, kam thyer një gotë. Kur më flasin për ish-të dashurit, i them se kanë vdékur”.

Rrëfehet aktorja shqiptare: Jam e dashuruar, ai nuk është artist

Ah sa do doja të kisha një ferari. Nuk do të ndìqja në Instragram,  ish-të dashuren e të dashurit. Momenti më i sikletësh në jetën time ishte kur mësova notin.”, është shprehur Ana Lika teksa ka plotësuar fjalitë.

Gjatë bisedës nuk kanë munguar edhe të qeshurat mes Dojna Memës dhe Ana Likës. GjithSesi, Ana foli hapur dhe tregoi detaje  që nuk i dinim.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!