Amarda Toska ka treguar me anë të postimeve të ndryshme se e ka shfrytëzuar maksimalisht këtë periudhë pranë Ermalit dhe dy fëmijëve të tyre. Në postime të ndryshme moderatorja ka treguar edhe se i ka munguar rutina e përditshme dhe puna.

Së fundmi duket se Amarda ka mundur ta shijojë ditën e djeshme me xhirot me biçikletë nën rrezet e diellit së bashku me djalin e saj.

Ami dhe Ermali, së shpejti një fëmijë tjetër

“U bë kohë pa u parë miq. Ju përshëndes me këtë xhiro në orën e ajrimit. U xhirua nga Joel zemra”, ka shkruar Ami krah postimit të fundit në ‘Instagram’.

Me siguri Amarda nuk mund të kalonte pasdite më të këndshme se ajo me djalin e saj duke shijuar lirinë dhe temperaturat e ngrohta./revistawho.com

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!