Albana Osmani është një prej moderatoreve më të dashura që gjithmonë është preferuar nga publiku.

Edhe pse së fundmi ajo është shkëpùtur nga ekrani dhe po merret me disa projekte të tjera, vazhdon të jetë mjàft e kërkuar dhe në qendër të vëmendjes.albanaosmani1

Të gjithë mézi présin rikthímin e saj në ekran, por duket se Arbana ka menduar të rikthéhet në mënyrën e saj duke ardhur në një tjetër formë këtë herë përmes botimit të një libri.

Së fundmi ajo ka qenë në qendër të vëmendjes edhe për shkàk të një fotoje të kapur nga paparazzi rrugëve të Tiranës, veshur sportive dhe pa grim.

Duke qenë se në disa portale është krítíkuar paraqitja e saj, Albana ka një mesazh për të gjithë teksa riposton foton.albanaosmani1

“Në të gjitha portalet ishte kjo foto paparazzi, ku shkruhej lloj e soj. Epo po ju them që këtu dukem shumë mirë, mëse normal. Ka ditë nga ngàrkesa jam edhe më e shkùjdesùr. Vazhdoni më ndíqni këmba këmbës, thoni çfarë të doni. Njeri jam si të gjithë në fund të ditës dhe më pëlqen të mos e shés veten mbi këtë. Për role të tjera protàgonízmi keni mjaftueshëm në treg që ua plotësojnë faqet dhe klikimet. Më erdhi mirë që gjithë publiku kudo shprehej pozitivisht. Dua ti falënderoj. Ju përshëndes duke ju uruar sezon të mbarë. Kujdes shëndetin mbi të gjtha”, shkruan Albana duke reàguar kështu ndaj gjithë krítíkave që ka marrë për pamjen dhe që në fakt duken të pavénda, duke qënë se moderatorja edhe pse pa grim dhe me rroba sportive duket në formë shumë të mirë.albanana

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!