Balerina Alba Hoxha është shfaqur në rrjetet sociale siç nuk e keni parë kurrë. Me një kavanoz me çokokrem dhe bukë të lyer në dorë, balerina ka vendosur të publikojë një video, ku duket, vërtet e çuditshme.

E veshur sportive dhe e grimuar mjaft mirë, Alba Hoxha i ka suprizuar të gjithë ndjékësit e saj, kur ka filluar të përtypet me shumë shpejtësi, dhe aspak në mënyrë elegante.Alba Hoxha (@albahoxha1) download instagram stories highlights ...

Madje, balerina, në disa momente të krijon idenë se po mbytet, pa llogaritur faktin që është laparosur me çokokrem nga duart.

Të jetë kjo një dashuri për çokollatën?

Burimi: Dosja.al

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!