Birce Akalay është aktorja e njohur turke e cila me rolin protagonist në serialin “Dashuri bardhë e zi” rrémbeu zemrat e publikut shqiptar.

Ajo në rolet e saj është mjaft pozitive, por jo vetëm aty. Ashtu si të gjithë qytetarët, edhe aktorja turke Birce Akalay është karantinuar këto ditë në shtëpinë e saj.

Por për aktoren kjo periudhë nuk është aspak e thjeshtë. Në një intervistë së fundmi, Birce Akalay e cila njihet si “Asllë” nga seriali “Dashuri bardh e zi”, ka zbuluar se vuan nga një sémundje.

Birce Akalay on Twitter: "Coffee Time🍵 @BrcAkalay #SiyahBeyazAsk ...

Bëhet fjalë për klaustrofobinë, frika e izòlimit në një hapësirë të vogël.  Kjo sëmundje klasifikohet si një çrregullim ànkthi dhe shpesh herë rezulton në një sùlm mjaft të rëndë panìku. Akalay u shpreh se e ka shumë të vështirë të qëndrojë në shtëpi pikërisht prej kësaj.

“Tani jam në shtëpi, por unë vuaj nga klaustrofobia dhe e kam shumë të vështirë. Po mundohem ta kaloj kohën me gjëra efektive. Kishim harruar të gjenim kohën për veten, për tu menduar. Tani i jemi rikthyer vlerave të vërteta”, -tha aktorja.

Aktorja e njohur turke  Birce Alkalyin është kritikuar jo pak nga fansat kohët e fundit ! Aktorja turke ka ndryshuar shumë në krahasim me daljet e saj të para. 34 vjeçarja i është nënshtruar disa opéracioneve plastike për të arritur pamjen që ka sot. Hera e parë që Birce doli në ekranet turke ishte në vitin 2004 ku mori pjesë në një konkurs bukurie.  

Birce Akalay & Ibrahim Celikkol SBA | Negru și Dragoste

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!