Aktorja Tuba Buyukustun të cilën e njohim si “Syhan” nga seriali “Xhesuri dhe e bukura”, gjatë kësaj kohe pandemie ka qëndruar shumë aktive në rrjete sociale duke dhënë mesazhe për fansat.

Së fundmi një fans i shkruajti aktores se ajo e ka në terezi dhe qëndron në shtëpi sepse është e pasur ndërsa qytetarët u duhet të punojnë për të fituar para.

Tuba Büyüküstün at an event for Rise of Empires: Ottoman (2020)

Këtij komenti, aktorja iu përgjigj duke shkruar se paratë nuk vijnë nga qielli dhe se të gjithë duhet të ndërgjegjësohen të qëndrojnë në shtëpi për të mirën e tyre dhe të vendit. “Askujt nga ne nuk i bien paratë nga qielli”, tha ajo.

“Ne po mundohemi të vendosim unitet këtu. Po qëndrojmë në shtëpi sepse është mirë për të gjithë. Nëse e lëmë vìrusin të përhapet, sistemi shëndetësor në Stamboll do të futet në kòlaps”-u përgjigj aktorja.

Tuba Buyukustun, 2020 in 2020 | Tuba, Turkish film

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!