Marie Osmond nuk do i lërë asnjë qindarkë fëmijëve të saj. Këngëtarja, aktorja dhe filantropja e famshme tha se ata duhet ti bëjnë vetë paratë e tyre dhe se lënia e pasurisë do i dëmtonte.

“Nuk do i lë asnjë qindarkë fëmijëve të mi. Urime, fëmijë. Bashkëshorti im dhe unë kemi menduar se lënia e pasurisë fëmijëve do i démtonte ata sepse iu hiqni dhuratën më të rëndësishme që mund t’u jepni fëmijëve tuaj dhe kjo është aftësia për të punuar.”

10 Questions for Marie Osmond

“Ju shihni shumë familje të pasura, ku fëmijët e tyre nuk dinë çfarë të bëjnë dhe hyjnë në télashe. Unë do i lë të jenë krenarë për atë që bëjnë dhe paratë e mia do i jap për bamirësi,”- shtoi ajo.

Prezantuesja e emisionit, Sheryl Underwood nuk ra dakord me Osmon duke u shprehur se mendon që njerëzit të cilët kanë lindur të pasur ia dinë më shumë vlerën sesa atë që nuk kanë.

Coronavirus: Is Marie Osmond quarantined? What is she doing ...

“Kur je një familje e pasur, ti i rrit fëmijët duke i mësuar të vlerësojnë paranë,”- tha ajo.

Ajo tha se vendimin e mori nga përvoja personale.

“Kisha dajën dhe tezen. Kur ata vdìqën familjarët e tyre filluan të ziheshin. Nëna ime më tha: Kjo nuk duhet të ndodhë kurrë,”- përfundoi aktorja.

Marie Osmond's son, Michael Blosil, left note saying he was ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!