“Mrekullia në qelìnë Nr.7″ është filmi më i suksesshëm i momentit në ” Netflix”.

Në këto ditë qëndrimi të izòluar, njerëzit kanë zgjedhur të shohin këtë film dramatik, i cili i ka bërë të gjithë të qajnë.

Filmi trajton historinë e një babai të sémurë mendor dhe vajzës së tij, të cilët bëjnë çdo gjë që të qëndrojnë bashkë.

7. Koğuştaki Mucize' 11 Ekim'de vizyona girecek

Në film aktori dénohet me vàrje, për një krìm që nuk e kishte kryer.

Mënyra si trajtohet ngjarja i ka prékur të gjithë dhe filma ka arritur shikueshmëri shumë të lartë.

Aktori kryesor i filmit, Aras Bulut İynemli i cili është i njohur edhe në role të tjera si ‘Mert’ tek seriali ‘I Infiltrruari’ ose Jamaç tek ‘Çukur’ i cili po transmetohet në Tv Klan aktualisht.

Ai ka folur për suksesin e tij dhe nuk harron t’u thotë të gjithëve që të qëndrojnë në shtëpi.

“Udhëtimi i “Mrekullia në qélinë Nr.7” filloi me dashuri. Ne e donim shumë historinë tonë. Filmi ynë vazhdon të krijojë mrekullinë e tij. Ai arriti te shumë njerëz në të gjithë botën në ditët më të vështira. Le t’i qëndrojmë njëri-tjetrit afër me dashuri. Faleminderit për interesimin tuaj. Qëndroni të shëndetshëm dhe të sigurt”, shkruan ai.

Aras Bulut İynemli'nin “7.koğuştaki Mucize” Film Ekibi Basınla ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!