Së fundmi, popullariteti i Burak është shtuar ndjeshëm, sidomos jashtë kufijve të Turqisë.  Ai ka një masë të konsiderueshme fansash në Uzbekistan, vend në të cilin ka lidhur gjithashtu disa kontrata me kompani të ndryshme.

‘Osmani’, i cili është tashmë imazhi i disa kompanive në këtë vend, sapo ka marrë një dhuratë tepër luksoze. Bëhet fjalë për një shtëpi, e cila është vendosur madje jo vetëm në emrin e Burak, por edhe në emrin e djalit të çiftit, të sapo ardhur në jetën, Karan Ozcivit.

Burak Özçivit nuk kurseu asnjë shpenzim në këmbim të qetësisë dhe sigurisë së bashkëshortes dhe djalit të tij. Burak Ozcivit dhe Fahriye Evcen u martuan në vitin 2017 në një ceremoni madhështore.

Dios mio Burak Ozcivit en Olmazar City Uzbekistan | Series Turkish

Kjo shtëpi i është dhuruar familjes së re, me idenë që çdo herë që ata do të kenë udhëtime pune në Uzbekistan, tashmë do të mund të qëndrojnë në shtëpinë e tyre të re.

Burak Ozchivit mbërriti në Uzbekistan në 14 shkurt. Aktori u prit nga punëtorë të kulturës dhe kinemasë së Uzbekistanit.

Në aeroport, ai u përshëndet me ngrohtësi nga fansat, me të cilët u fotografua me dëshirë.  Disa media kanë shkruar që Burak mund të kishte mbërritur në Tashkent për të diskutuar mundësinë e marrjes së një roli në një film Uzbekistan. 

burak-ozcivi-120653PL - InfoShqip.com

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!