Xhensila Myrtezaj është duke kaluar një periudhë shumë të këndshme izòlimi së bashku me Besin dhe vogëlushen Ajka.

Ata i shohim shpesh të postojnë video dhe foto mjaft të veçanta me protagoniste vogëlushen.

Këtë herë vogëlushja ka marrë në duar buzëkuqin e këngëtares dhe me të në dorë ténton të lyejë buzët e këngëtares.

Fillimisht vogëlushja merr në dorë kapakun, por këngëtarja duke qeshur i thotë që ta lyejë me pjesën tjetër.

Më pas Ajka i drejtohet të ëmës duke ju afruar për ti lyer buzët shumë e lumtur dhe e buzëqeshur, raporton Arkiva News.

Këngëtarja ka qenë duke luajtur me të bijën në shtrat përpara gjumit dhe kjo video me siguri do t’ua zbukuroje ditën.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!