Kjo fundjavë përkon me pashkët ortodokse dhe shumë personazhe të njohur të cilët i përkasin besimit ortodoks kanë filluar përgatitjet.

Një prej tyre është edhe këngëtarja Adelina Tahiri e cila e ka dekoruar shtëpinë për festë në një mënyrë shumë të këndshme.

Adelinaaa

Këngëtarja e ka mbushur shtëpinë me lule dhe vezë artificiale shumëngjyrëshe të vendosura mbi lulet.

Kudo në sallonin e saj gjigand të zënë sytë lule dhe vezë të cilat krijojnë një ambjent shumë të këndshëm të dekoruar me rastin e pashkëve.

adelina shtepia

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!