Adelina Tahiri është bërë pjesë e rubrikës “Kutia e Pyetjve” të emisionit “Prive”.

Këngëtarja ka treguar disa detaje për jetën e saj personale duke nisur që nga opéracionet plastike deri tek planet për zgjerimin e familjes.

Adelina tha se nuk ka asnjë opéracion plastik në fytyrë dhe as në trup.

Jam penduar”, Adelina Tahiri pranon 'live' ndërhyrjet estetike ...

Përveç buzëve që i ka mbushur me injéksion, këngëtarja thotë se është siç e ka bërë natyra, por pa lënë pas edhe kujdesin me anë të trajtimeve.

E pyetur për planet për zgjerimin e familjes, Adelina tha se ka në plan që të bëjë një fëmijë tjetër sa më shpejt. Megjithatë ka diçka që e pengon!

Ajo tha se në shtatzëninë e parë me Jonin mori shumë kile dhe e ka të vështirë ta shohë sërish veten ashtu.

Kujtojmë se ditë e djeshme Adelina festoi 28-vjetorin e lindjes, dhe në karantinë kishte organizuar një festë të veçantë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!