Robert Berisha ka dalë negativ në testin e fundit të kryer për koronavìrusin dhe është kthyer në shtëpi.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë këngëtari në Instagram, ku ka qëndruar aktiv për periudhën 14 ditore të qëndrimit në karantinë.

Ai ka publikuar një status të Berat Buzhalës, ku tregon se tashmë ka shpëtuar nga vìrusi vdékjeprurës dhe ka lënë ambientet e konviktit ku ishte karantinuar, për t’u kthyer në shtëpi.

Që pas kthimit nga Shtetet e Bashkuara, Roberti bashkë me qindra persona të tjerë u ìzoluan në Qendrën e Studentit me urdhër të qeverisë së kosovës.

Nuk e dimë nëse Roberti e ka takuar vajzën e tij Renne pas daljes nga karantina, megjithatë këngëtari do të na njoftojë përmes Instagramit, siç e ka bërë këto dy javët e fundit!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!