Shqetësimi kryesor në mbarë botën tashmë është Koronavirùsi. Organizata Botërore e Shëndetit zyrtarisht e ka etiketuar si pàndemi këtë virùs dhe të shumtë janë qytetarët që janë prekur.

Deri tani, edhe disa të famshëm janë diagnòstikuar me Covid-19. Më poshtë do të gjeni listën e të famshme që rezultuan pozitivë.

Image result for janet broderick
Janet, motra e Matthew Broderick
Image result for rugani Sophie Grégoire Trudeau
Gruaja e kryeministrit kanadez, Sophie Grégoire Trudeau
Image result for Donovan Mitchell  daniele rugani
Tom Hanks dhe gruaja e tij, Rita Wilson , Yjet e NBA-së, Donovan Mitchell dhe Rudy Gobert
Image result for rugani Sophie Grégoire Trudeau
Trajneri i Arsenal Mikel Arteta dhe lojtari i Juventusit Daniele Rugani

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!