Rreze Bojahiu është vajza  shqiptare e radhës, e cila ka mahnitur jurinë gjermane.

Ajo ka marrë pjesë në “The Voice Kids” në Gjermani dhe ndryshe nga fëmijët e tjerë ka zgjedhur të përfaqësohet  me një pjesë nga opera “Nessin Dorma”.

Zëri i saj potencial i habiti të katër anëtarët e jurisë, të cilët kthyen karrigen që në sekondat e para të performancës.

Dhe jo vetëm që u kthyen por ata u ngritën të gjithë në këmbë pasi mbaroi performanca.

Ky ishte vetëm fillimi i rrugëtimit të saj, pasi sfidat e vërteta e presin më vonë Rreze.

Ne i urojmë suksese!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!