William Levy është një ndër aktorët më të pashëm spanjollë.
Ai ka rënë gjithmonë në sy për pamjen dhe vajzat që në daljet e tij të para ‘kanë lënë’ kokën pas tij.

Ndonëse të gjitha e adhurojmë nga ekrani, aktorja shqiptare Delinda Disha ka pasur kënaqësinë të marrë një mesazh prej tij.

Aktorja e humorit, ka publikuar në Instagram-in e saj, një film në të cilin ka luajtur aktori i njohur, William Levy së bashku me partneren e tij, Elizabeth Gutierrez.

Disha e ka etiketuar dyshen në këtë postim dhe aktori i ka kthyer përgjigje.
“Përshëndetje” i shkruan aktori dhe foton e këtij mesazhi e ka publikuar menjëherë në Instagram Delinda.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!