Një nga serialet më të suksesshëm të këtij sezoni në Turqi ka qenë “Doktori i mrekullive”. Ky serial më në fund po vjen dhe në ekranin shqiptar.

“Doktori i mrekullive” do të transmetohet në televizionin Klan Kosova. “Doktori i mrekullive” theu rekord shikueshmërie në Turqi dhe vazhdon të transmetohet në ekranin turk.

A Struggle of Savant Syndrome Doctor: Mucize Doktor - "Miracle ...

Ndërsa në ekranin shqiptar do të nisë transmetimin nga e hëna në të premte në orën 19:00 në Klan Kosova.

Ky serial është bazuar në një ngjarje të vërtetë dhe në qendër të tij është Aliu, një djalosh i prekur nga autizmi i cili që i vogël ka qenë viktimë e bullizmit.

Ai realizon ëndrrën e tij dhe bëhet kirurg duke i kthyer në forcë të gjitha paragjykimet.

Mucize Doktor'daki Demir bakın kimin oğlu çıktı! Fırat Altunmeşe ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!