Ballina Showbiz Si Cr7 dhe Messi! Alesia Bami realizon sfidën me letrën higjienike (VIDEO)

Si Cr7 dhe Messi! Alesia Bami realizon sfidën me letrën higjienike (VIDEO)

Modele, moderatore, balerinë por së fundmi do të zbulojmë një tjetër “talent” të Alesia Bamit, futbollin.

Gjerësisht në rrjete sociale ka nisur një sfidë me “letra higjenike” dhe me anë të saj të bësh palexho.

Alesia Bami e realizoi sfidën me letrat higjienike ndryshe nga të tjerët! E bëni dot? [VIDEO]

Mirëpo, duket sikur dhe Alesia Bami nuk i ka “shpëtuar” kësaj sifde. Nën shoqërimin e muzikës, bukuroshja brune arrinë të bëj disa palexho me këmbë. 

Por klasi i saj arrin kulmin teksa bën dhe disa veprime akrobatike me ndihmën e “gjoksit”. A ka ndonjë konkurrent për Alesian?

error: Alert: Content is protected !!