Ditën e sotme në mbledhjen e qeverisë është njoftuar anulimi i festimeve për ditën e verës dhe për të gjitha aktivitetet me shumë njerëz.

Nisur nga kjo u përfol se edhe koncerti i Malumës që do të mbahet ditën e verës në Tiranë do të anùllohej.

Megjithatë, “Connext” si organizatore e këtij eventi, ka dalë me një deklaratë publike duke zbuluar vendimin e orëve të fundit. Koncerti i këngëtarit kolumbian do të shtyhet për një moment tjetër, kur situata të jetë më e qetë.

Të gjithë biletat e blera nga fansat e Malumës do të përdoren për datën tjetër kur do të vendoset koncerti.

https://www.instagram.com/p/B9hH6EDnkqq/

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!