Reperja Loredana në mesnatë solli projektin e ri muzikor.

‘Angst’, një refleksion i jetës private më shumë ngjalli diskutim për pjesën e revoltës ndaj medias dhe dedikimin në tekst për Mozzik, të cilin sërish vendosi ta trajtojë me respekt e mirësi.

Por cili është teksti i plotë i këtij projekti që bëri bujë qysh në minutat e parë nga publikimi?

Për të gjithë ata që nuk flasin e kuptojnë gjermanisht, të plotë ua sjellim të plotë përmes videos së mëposhtme. /Prive.

https://www.youtube.com/watch?v=imrhCNBCaD8&feature=emb_title

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!