Në programin special për Shën Valentin, konfirmoi nisjen e një spektakli televiz me bashkëpuntorë nga Shqipëria dhe Italia.

E për këtë arsye, zbuloi se emisioni që aktualisht drejton “Why not” do të jetë në pauzë.

Mirëpo, duket se gjërat nuk shkuan siç u planifikua dhe akoma pa nisur, Roza Lati u largua nga projekti që e paralajmëroi.

Prezantuesja sot ka treguar se do të rikthehet tek ‘bebja e saj’ siç e quan ajo programin ‘Why not’./Prive.al

https://www.instagram.com/p/B9YsL3tJ7tk/

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!