Keisi dhe Stresi janë një nga çiftet më të njohur të showbiz-it shqiptar, të cilët komentohen shumë për jetën e tyre personale.

Së fundmi, Keisi i është përgjigjur disa pyetjeve që fansat i kanë bërë në Instastory.

Pas ndarjes nga Keisi/ Stresi merr vendimin e papritur, zgjedh për ...

Një ndjekës e ka pyetur atë nëse po mendon të mbetet shtatzanë.

Mirëpo, Keisi e ka hedhur poshtë këtë shtatzani  dhe ka thënë “Absolutisht jo”, duke treguar se nuk ka ndërmend që tani afër të bëhet me fëmijë. 

dejt.png

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!