Redaksia e gazetës “La Stampa” në Torino të Italisë është mbyllur, pasi një punonjës rezultoi i prékur nga koronavirùs.

Kompania mediatike informoi autoritetet, të cilët filluan dezinféktimin e redaksisë si dhe kontrollin e të gjithë punonjësve.

Gjithsesi, “La Stampa” informon se do të vijojë të informojë online lexuesit dhe se do të rifillojë aktivitetin pas kontrolleve shëndetësore të të gjithë stafit.

Italia ka mbyllur çdo aktivitet në vend, duke lënë funksionale vetëm markete ushqimore dhe farmacitë, ndërkohë numri i personave të inféktuar vijon të jetë alàrmant.

Image result for la stampa

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!