Prej tre javësh vendi ynë ndodhet në karantinë dhe për çudi po e dhohim edhe Luana Vjollcën që të qëndrojë në shtëpi.

Vajza e ekranit që ishim mësuar të gjithë ta shihnim në lëvizje është mbyllur prej ditësh dhe herë pas here ndan në rrjetet sociale momente nga jeta e përditshme.

Ditën e sotme ajo ka provuar të bëjë byrek për herë të parë dhe hapat i ka publikuar në Instagram dhe rezultati është ç’të shihni.

Mes tyre bie në sy hapja e petës, e cila është në formën e hartës së Shqipërisë.

Në video vihet re prezenca e Marinës dhe më në fund motrat qenkan takuar.

Pak ditë më parë, Luana tha se në këto ditë izolimi e kishte marrë shumë malli për të ëmën dhe të motrën.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!