Së shpejti në ekranin shqiptar do të nisë një serial i ri turk, me një histori të veçantë dashurie.

Në role kryesore do të jenë dy aktorë shumë të pëlqyer nga publiku, Furkan Andiç i cili luan edhe rolin e Gokhanit në serialin “Lule të vetmuara” dhe aktorja Aybuke Pusat.

Personazhet kryesorë Selin dhe Demir do t’i bëjë bashkë një shtëpi. Për shkak të një ngàtërrese ata do të përfundojnë duke jetuar në një shtëpi edhe pse janë krejtësisht të pànjohur për njëri-tjetrin.

Selin dhe Demir janë dy të rinj shumë kokëfòrtë dhe të jetojnë në një shtëpi do të jetë sfidë për ta.

Për më tepër Demir është menaxher në kompaninë ku Selin punon. Si do të lindë dashuria mes këtij çifti? Pritet që ky serial të fillojë në Klan Plus pas mbarimit të “Gylperi”.

Image result for Her Yerde Sen

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!