Gazetarja dhe producentja e CBS-së, Maria Mercader ka ndërruar jetë në moshën 54-vjeçare.

Ndonëse lùftoi për 20 vite me kàncerin, ajo nuk mundi të mposhtë dot koronavirùsin dhe ndërroi jetë në një spìtal në New York.

Gazetarja shumë e njohur kishte ndjékur disa nga ngjarjet më të rëndësishme kombëtare dhe ndërkombëtare, si vdékja e princeshës Diana dhe atentatet e 11 shtatorit.

Maria Mercader Wiki (Journalist) Age, Husband, Biography, Family

Që prej muajit shkurt, ajo kishte vendosur të bënte një periudhë pushime, pasi mjekët i kishin thënë se sémundja nga e cila ajo vùante kishte përparuar.

Me sa duket pas infektinit me COVID-19, gjendja e saj shëndetësore është rënduar edhe më shumë dhe për fat të keq ndërroi jetë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!