Koronavirusi ka mbërritur edhe në shtetin turk. Për të parandaluar përhapjen e Covid-19, kompanitë prodhuese të serialeve kanë vendosur ndërprerjen e xhirimeve të tyre.

Mes serialeve që kanë ndërprerë xhirimet është edhe “Çukur” që transmetohet në Turqi e Shqipëri.

Ndërsa seriale turke të tjera që kanë konfirmuar ndërprerjen e xhirimeve janë “Savasci”, “Bir Annenin Gunahi”, “Hizmetçiler”, “Zalim Istanbul”. Mediat turke shkruajnë se televizionet në Turqi gjatë këtyre ditëve do të transmetojnë episodet e vjetra të serialeve.

E gjithë kjo po bëhet për të mbrojtur shëndetin e aktorëve, punëtorëve dhe sigurisht për të parandaluar përhapjen e virùsit.

Rezultati i imazhit për turkish serials 2020

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!