Ditët e fundit në shtëpi, teksa të gjithë janë të izoluar, shumë personazhe kanë zgjedhur të bëjnë diçka të vogël për të argëtuar publikun e tyre.

Mozzik ka zgjedhur të publikojë një projekt që e ka realizuar 5-6 vite më parë, por nuk e ka nxjerrë kurrë.

Mozzik Lyrics, Songs, and Albums | Genius

Projekti është i titulluar “1 ditë” dhe Mozzik shprehet se kur e gjeti në kompjuter i dha të njëjtin emocion si herën e parë.

“E pikërisht sot ku po rrimë të gjithë në shtëpi, e keni dhuratë këtë këngë nga unë”, shton Mozzik.

Reperi është mjaft i suksesshëm dhe të gjitha projektet e tij i realizon vetë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!