Me një video interesante djemtë e Three Dots konfirmojnë anulimin e koncertit në Austri

Shpërthimi i sëmundjes së Coronavirusit ka përfshirë tërë botën dhe shumë shtete po marrin masa se si të parandalojnë përhapjen e sëmundjes.

Shumë shtete, përfshirë këtu edhe Austrinë kanë ndaluar organizimin e eventeve që mbledhin më shumë se 1000 persona në një hapësirë.

Virusi ka prekur të gjitha industritë, përfshirë këtu edhe të muzikës dhe organizimeve muzikore.

Për këtë arsye edhe djemtë e Three Dots janë detyruar të anulojnë koncertin e tyre në Vienë, Austri – por lajmin e dhanë me një video shumë interesante duke premtuar që koncerti do të mbahet atëherë kur gjithçka të jetë brenda parametrave të sigurisë.

Deri më atëherë pa panik dhe shijojeni videon e mëposhtme. /Prive.al

View this post on Instagram

@kini.events

A post shared by Flori Mumajesi (@iamflorimumajesi) on